Verzending

Klik hieronder en volg met de track & trace code jouw bestelling.

Veelgestelde vragen UNRO

Woon je in Nederland? Dan streven wij ernaar om je bestelling binnen 1 t/m 3 werkdagen (feestdagen, onvoorziene omstandigheden en sale periode zijn hiervan uitgezonderd) bij je af te leveren.

Voor Duitsland, België en Luxemburg houden wij een levertijd van 1 t/m 5 werkdagen aan (feestdagen, onvoorziene omstandigheden en sale periode zijn hiervan uitgezonderd).

Voor bestellingen bezorgd in Nederland zijn de verzendkosten bij een orderwaarde boven de €150 gratis. Onder dit bedrag rekenen wij standaard €6,95 aan verzendkosten voor bestellingen die bezorgd moeten worden in Nederland.

Let op! voor bestellingen bezorgd in Duitsland, België of Luxemburg zijn de verzendkosten standaard €10,-.

Op dit moment leveren wij aan Nederland, Duitsland, België en Luxemburg.

Na het plaatsen en betalen van jouw bestelling krijg je via de mail direct een bevestiging. Mocht je deze niet ontvangen hebben kun je een mail sturen naar: [email protected]

Zodra jouw bestelling mee is met de vervoerder ontvang je een email ter bevestiging met Track & Trace code zodat je jouw bestelling kunt volgen. Klik hierboven op ‘volg jouw bestelling’ en vul je Track & Trace code in om jouw bestelling te volgen! 🙂

Op dit moment werken wij met PostNL & DHL.

Mocht je niet thuis zijn op het moment van bezorging, dan zal de chauffeur je bestelling bij de buren proberen af te leveren, deze naar een PostNL pakketpunt bij u in de buurt brengen óf het de volgende dag opnieuw proberen.
Voor welke optie gekozen is, kun je zien aan de hand van uw Track & Trace code.

Op dit moment is dat helaas niet mogelijk om dit zelf te doen. Wel kun je een opmerking plaatsen wanneer je een bestelling plaatst. Zet in de opmerking op welke dag je het liefst het pakket geleverd wil hebben, dan verzenden wij het pakket de dag voordat deze geleverd moet zijn!

Zeker, je kunt dan zelf het afhaalpunt kiezen die jij het fijnst vindt. Dit doe je wanneer je een bestelling plaatst en je jouw gegevens in moet vullen.