Unro ons verhaal pagina

UNRO, Portugees servies waar je blij van wordt!

Ons verhaal…

UNRO is dé Nederlandse webshop voor uniek en modern keramiek die op een eerlijke en milieuvriendelijke manier in Portugal met de hand gemaakt wordt. De Portugese merken die UNRO verkoopt zijn exclusief bij ons verkrijgbaar, wij zijn dus het enige verkooppunt in Nederland. 😉

Elk item én elk merk hebben wij met zorg geselecteerd, wat onze collectie kleurrijk, divers en bijzonder maakt, met allemaal een eigen verhaal.

Wij zijn twee jonge gedreven ondernemers en hebben samen de webshop UNRO met een unieke collectie van Portugese merken opgericht. De één met een creatieve achtergrond en de ander met een ondernemers achtergrond. Beiden met een liefde voor design, kwaliteit en genieten van de kleine dingen die het leven bijzonder maken. Deze elementen hebben wij gebundeld in onze webshop UNRO. Hiermee bieden wij gecureerd modern Portugees hoogwaardig keramiek aan met service en betrouwbaarheid zoals wij in Nederland gewend zijn.

UNRO Portugees servies Terrafina Amazonia Green Serviesset
Amazonia Blue Serviesset - 4-personen

Beiden vinden wij dat kwaliteit boven kwantiteit gaat. Voor veel liefhebbers is het belangrijk om goed geadviseerd te worden, zowel in klantcontact, keuze in assortiment, maar ook met de levering. Privé of horeca gebruik? We helpen je graag verder met persoonlijk advies of andere hulp. Je kunt altijd mailen naar [email protected]. 🙂

Een vleugje Portugal vrolijkt elk interieur op en laat het stralen. Om elke dag bijzonder te maken of om extra uit te pakken tijdens een diner met vrienden en familie. Met de zorgvuldig samengestelde collectie van UNRO willen wij een gevoel van geluk en blijheid overbrengen.

UNRO, Portugees servies waar je blij van wordt! 🇵🇹


unro usp dinerware
Hoogwaardig Servies

Authentiek Portugees

unro usp levering
Snelle Verzending

Gratis verzending vanaf €150

unro usp ambachtelijk
Eerlijke Prijzen

Voor ambachtelijk werk

unro usp retourneren
30 Dagen bedenktijd

Makkelijk en direct retourneren.