Verhaal van UNRO

UNRO, Portugees servies waar je blij van wordt!

Ons verhaal…

UNRO is dé Nederlandse webshop voor uniek en modern keramiek die op een eerlijke en milieuvriendelijke manier in Portugal met de hand gemaakt wordt. De Portugese merken die UNRO verkoopt zijn exclusief bij ons verkrijgbaar, wij zijn dus het enige verkooppunt in Nederland. 😉

Elk item én elke collectie hebben wij met zorg geselecteerd, wat aanbod kleurrijk, divers en bijzonder maakt, met allemaal een eigen uniek verhaal.

Wij zijn twee jonge gedreven ondernemers en hebben samen de webshop UNRO met een unieke collectie van Portugese merken opgericht. De één met een creatieve achtergrond en de ander met een ondernemers achtergrond.

Beiden met een liefde voor design, kwaliteit en genieten van de kleine dingen die het leven bijzonder maken. Deze elementen hebben wij gebundeld in onze webshop UNRO. Hiermee bieden wij gecureerd modern Portugees hoogwaardig keramiek aan met service en betrouwbaarheid zoals wij in Nederland gewend zijn.

Ons verhaal van UNRO
Groene mok

Beiden vinden wij dat kwaliteit boven kwantiteit gaat. Voor veel liefhebbers is het belangrijk om goed geadviseerd te worden, zowel in klantcontact, keuze in assortiment, maar ook met de levering. Privé of horeca gebruik? We helpen je graag verder met persoonlijk advies of andere hulp. Je kunt altijd mailen naar [email protected]. 🙂

Een vleugje Portugal vrolijkt elk interieur op en laat het stralen. Om elke dag bijzonder te maken of om extra uit te pakken tijdens een diner met vrienden en familie. Met de zorgvuldig samengestelde collectie van UNRO willen wij een gevoel van geluk en blijheid overbrengen.

Liefs,

Dion & Yasmée
“UNRO, Portugees servies waar je blij van wordt! 🇵🇹”

Sail Serveerkom van handgemaakt Portugees keramiek van Terrafina bij UNRO

Schrijf je hieronder in en win!

Maak kans op één van de drie cadeaubonnen t.w.v. €100,-!😍

*Verplicht

De beste Portugese servies deals ontvangen? 1678 mensen gingen je al voor!

Sail Kommen van handgemaakt Portugees keramiek Terrafina exclusief bij UNRO verkrijgbaar

Handgemaakt Keramiek Portugees Servies
Hoogwaardig Servies

Authentiek Portugees

Verzending Portugees servies
Snelle Verzending

Gratis verzending vanaf €150

Ambacht Portugees servies
Eerlijke Prijzen

Voor ambachtelijk werk

30 Dagen bedenktijd

Makkelijk en direct retourneren.