Garantie & Klachtenafhandeling

Good to know…

Onze producten worden met zeer hoge zorgvuldigheid verpakt, vervoert en aan jouw deur geleverd. Het kan natuurlijk voorkomen dat er iets aan de hand is met jouw producten. Dingen kunnen nu eenmaal anders lopen in het leven. Geen zorgen! Je kunt namelijk aanspraak maken op de garantie bij een gebrek.

Wanneer je dit gebrek hebt ontdekt moet je dit in redelijke termijn aan ons melden, zodat wij direct actie kunnen ondernemen. Een redelijke termijn is in ieder geval binnen 24 uur na levering. Indien je tijdig contact met ons opneemt, zullen wij na beoordeling samen kijken naar een passende oplossing voor jou. Mail naar: [email protected].

Wanna complain?

We zullen altijd ons uiterste best doen en een zo goed mogelijk product leveren. Helaas kan het natuurlijk voorkomen dat je een klacht hebt. Je kunt hiervoor terecht via het contactformulier hieronder & via het volgende mail adres: [email protected]. Graag vragen wij ook om op de FAQ-pagina pagina te kijken of jouw vraag hier tussen staat.

Verder (indien je niet tevreden bent met het antwoord van de klantenservice) kan je er ook voor kiezen jouw vraag of klacht schriftelijk in te dienen bij onze directie. Stuur in dit geval je vraag en/of klacht onder vermelding van je naam, adres, woonplaats naar:

UNRO t.a.v. Directie UNRO
Rosemondsingel 11
2651 AW, Berkel & Rodenrijs
Nederland

Omschrijf jouw klacht nauwkeurig en vermeld je contactinformatie. Zodra wij je brief hebben ontvangen, sturen wij je een ontvangstbevestiging. Je ontvangt binnen 7 dagen na ontvangst van de klacht een inhoudelijke reactie van ons.