Verschillende soorten borden

Wil je altijd al anders zijn dan de rest? Dan zijn deze borden echt ideaal voor jou! Bekijk eens de Corals dinerborden van Terrafina, deze zijn erg kleurrijk, en ja, ook erg anders. Deze staan super mooi in rustige interieurs, maar ook gewoon in drukke kleurrijke interieurs. Alle borden zijn multifunctioneel, ze kunnen allemaal de vaatwasser in en je kan de borden elke dag gebruiken voor jouw heerlijke gerechten. Ben je benieuwd naar onze meest gewilde borden? Dan zou ik eens kijken naar de Amazonia Green, Blue & Cream borden.

Al onze borden zijn gemaakt van hoogwaardige keramiek, afkomstig uit Portugal. Hierdoor zijn de borden stevig en kun je de borden zelfs gebruiken in de oven. Het is voor ons belangrijk dat wij goede kwaliteit verkopen, dit zien wij dan ook veelal terug in de reacties van onze klanten! We willen je graag veel succes & plezier wensen van jouw perfecte bordenset op onze website . 🤩

Diepe pastaborden

De diepe pastaborden zijn multifunctioneel en ideaal voor verschillende gerechten. Maak het voor jezelf gemakkelijk, eet in de ochtend je yoghurt of muesli op het diepe bord. Gebruik in de avond de diepe borden als soepbord of saladebord om te genieten van jouw overheerlijke Portugese soep of salade. 🇵🇹 Alle pastaborden hebben een diameter van ø 22 cm en zijn ↓ 2,2 cm diep.

Ontbijtborden

Ook de ontbijtborden zijn handig voor verschillende momenten op de dag. Je kunt ze gewoon als ontbijtbord gebruiken, maar je kunt er ook kleine tapasgerechten op uitserveren of voor alle zoetekauwen onder ons, als gebaksbord. 🍰 De ontbijtborden hebben een diameter vanaf ø 21 cm en zijn super handsaam.

Dinerborden

Het oog wil natuurlijk ook wat, het hoofdgerecht ziet er perfect uit, maar er mist alleen nog wat… 🤔 Klopt, je mist nog de prachtige Portugese dinerborden verkrijgbaar bij UNRO. Om je hoofdgerecht echt helemaal compleet te maken, raden wij je aan om eens te kijken naar deze mooie dinerborden in onze webshop. Je gasten zullen jaloers zijn, beloofd! 😍 De dinerborden hebben een diameter vanaf ø 28 cm.